Kanonväder, dvs sol och nästan ingen vind. Dottern, hundarna och jag promenerade till Lotta och mötte henne med de vuxna hundarna ett stycke från där hon bor. Vi har 15-20 minuters gångväg till valpbingen – lyx eller hur?!

Nedan en bild på lilla cerise som är söt som socker

Bobitaz och Xi for som vantar i snön, hjälp till fart fick de av en borderterrierpojke vid namn Ville – han bodde egentligen i Kungsör men var på Karlskogabesök idag. Han var dessutom en agilitykille visade det sig – honom ska vi hålla ögonen öppna efter sa Xi för hon gillade honom skarpt.

När vi kom in till valparna bestämde sig dock Xi för att någon sådan ville vi inte ha! Hon ville inte ens ha fötterna i golvet där inne bland valparna, hon tittade inte åt dom och vek bort sig fullständigt när jag försökte få henne att åtminstonde titta lite på en.

Tilda däremot var helförtjust – vilka underbara små varelser tycktes hon tänka – nästan lite så i “farbror Bosse” stil… hmmm… Anka åsåg det hela med lugn, hon hade lite koll hela tiden men de känner varandra väl och jag tror Anka betraktar mina hundar som tämligen “lama” och inte något att hetsa upp sig för. Blivande storasyster TIlda är i dagsläget aningen högre än de dryga 4 veckor gamla valparna…

Lilla cerise 31 dagar gammal, liten och söt

Lilla rosa 31 dagar gammal lite större och söt

Lilla vit 31 dagar gammal störst av syrrorna och söt

Brorsan blå ute i snön – han hade ångan uppe där ute i kylan. Rosa frös så förbannat hela tiden sa hon, hon skakade som ett asplöv. Vit kampade, morrade o var i full gas i vinterelementet, cerise var någonstans mitt emellan, hon var på g, men kanske var det lite kallt – men kul – fast lite kallt…