Igår var det så dags igen, Erika o Malin skulle in hit o snosa på valparna, de har ju en egen pumiråtta som gör att de är extra intresserade av pumivalpar gissar jag. Akinnaz Mazli som redan är agilitychampion o jättemysig, så såklart de är nyfikna på nästa generation agilityproffs som bor hemma hos Lotta för tillfället.

Det var huliganer jag mötte idag, de hängde i byxbenen och stretade o drog. Hemska ha ha ha – dessutom var jag livrädd att jag skulle trampa på någon av dom för även om de växt massor o nu ligger på dryga två kilo så är de små. Dessutom riktigt kvicka så det var medelst hasning jag fick ta mig fram där med de extra 12 kilona i byxbenen.

Mycket bus och mycket aktivitet, morrningar o skall – inte av en vuxen hunds dignitet dock, ännu ganska gulligt att höra. Små vasstandade, nyklippta och dundersöta monster är nog en bra sammanfattning.

Så här såg det ut överallt mer eller mindre hela tiden, bus bus bus, här är det Jippie o Bozz som tumlar runt.

I morgon är det dags för veterinärbesiktningen, chipmärkningen o sen börjar nedräkningen för nu är tiden bara till för att avverkas så lilla Jippieråttan får komma hem.

GLAD PÅSK!