ÄNTLIGEN – nu har Jippie kommit hem! Stackars Lotta som nu är näst intill pumilös, att gå från nio pumisar till bara ynka tre… samtidigt kan jag tänka mig att det är skönt att välja själv om man vill ha tofflor eller ej, och slippa titta efter att inte sätta foten i kiss, bajs eller ovanpå en valp.

Att komma hem var nog en lite blandad upplevelse. Dels var det kul att det hände grejer, dels var det mindre kul att bli nonchalerad av Xi och uppläxad av Tilda…

Efter en stund kom dock Xi på att jag är en liten kul apparat – bäst att söka skydd hos Jennie ifall den stora krulliga blir för närgången…

Slappna av gick inte. Matte fick till sist lägga sig med mig i soffan och hålla mig i stillhet några sekunder innan jag fattade att lugna ner mig. Men när jag gjort det – då ni zzzzzz

Sen var batterierna laddade, Xi fick vad hon tålde – fast hon tål rätt mycket faktiskt!

och hon blir rätt lätt i gasen den pudeldamen – ja jag hängde då banne mig inte med!

Matte o jag testade tunneln ute, den var lite knölig innuti annars var det inte något konstigt sån har jag haft i hela mitt liv hemma hos min Lotta. Den här bilden är stulen för en annan Lotta, men det har matte berättat för henne så det är ärlig stöld säger matte.

Jag har träffat Pepsi också, o hennes matte o husse. Tror det är något mysko där, matte kallar Pepsi för syrran – de har ju inte ens samma hårfärg? Pepsis matte o husse kallar min matte mormor o morfar – hmmm – fattar inte riktigt detta. Pepsi var i alla fall kul att bita i rumpan!

Detta är inte arrangerat – så här snygg är jag när matte slår upp ögonen OM hon hinner först alltså – annars är det alla mina tänder och klor rakt in i peruken på tanten – hon skriker så kul då