Söndag morgon, sommartiden börjar och man ställer fram klockan en timma. Hon var nog ca 9 enligt vintertid när Lotta loggade in på msn och skrev att jag var välkommen över. Det tog väl en kvart så var jag där…

Idag klippte Lotta valpar, på bilden ovan vit, numera Chankazz Busiga Scilla.

Så här såg min lilla Jippie råtta ut före på bilden ovan o efter på bilden nedan. Jag klippte och sen gick Lotta efter o “rensade” lite… smiley
Visst är hon söt lilla Jippieråttan, vi var ute själva hon o jag på gården, inkallning tränade vi eller egentligen att lyssna till sitt eget namn. Man fick ost – MUMS!!! – och muntligt beröm när man lyckades. Det muntliga var nog lite för bra för alla Lottas vuxna hundar gick igång å det grövsta där inne bakom ytterdörren…

Hon håller på – ja det gör för den delen alla valparna – att byta färg i ansiktet. Hon ser ut som én omvänd tvättbjörn lilla sötnosen.

En som jag nog snart får ge tapperhetsmedalj är Lottas gubbe, Sven-Anders, han är en ängel! Världens tålamod med mig som väl snart blir avkrävd på hyra. Lika glad o trevlig är han varje gång vi ses – men jag förstår ju att det måste vara superjobbigt med den där dreglande kärringen som inte kan slita sig… Han hade i alla fall lite fiskelycka S-A i söndags när han for ner till sjön och gav sig ut på isen för att se vart gösen håller till så här års. Denna gös bor numera ihop med Jippie o hennes familj!

Jag avslutar med en bild på världens sötaste – ja det är valpen jag menar ifall det behövde förtydligas… Längtar till påsk så det kan nog inte någon ana…