Oj oj oj – jag nästan skäms så många gånger jag varit hos Lotta o S-A och pussat valp. Nu är ju Lotta världens snällaste och gästvänligaste människa så hon kanske inte är så trött på mig som jag oroar mig för, men lite skämsigt känns det – MEN jag njuter mer än skäms ska jag väl erkänna smiley

Nu är det klart vem som är Bring it on Jippie – lilla rosa madame med vassa tänder – det är min Jippie det! Se sån ståtlig hållning hon har och så vackert hon kan sitta!

Här har lilla madame slocknat på tuggbenen, 40 dagar gammal och såklart ursöt.

Grön ligger o sover på bilden ovan, på bilden nedan är det lilla cerise som också tar igen sig.och här ligger från kameran räknat gul, vit, blå och Anka i soffan med Lotta. De är väl tränade på att ligga i knäet och i soffan. Men Lotta – hur är det med bordsskicket? Har du fixat det än?

Att de redan tränar på att bli rumsrena kan man se på videoklippet – lilla vit har gjort premiären för att bajsa ute idag! Vad månde bliva?