Idag åker valparna ut på biltur. De kommer att tillbringa helgen i Laxå och Lottas stuga. De kommer med andra ord vara världsvana framåt måndag morgon. För att få lindra lite valplängtan åkte jag dit i morse. Några bilder fastnade förstås på linsen och det är nästan så jag känner doften av dom när jag tittar på vissa bilder.

Lilla blå pojken ovan och lilla cerise tjejen nedan

Grön hane ovan och gul hane nedan

Rosa valp ovan och vit valp nedan

Så här pigga o glada var de när jag kom… Men det ändrade sig straxt, vi släppte ut dom på gården och i det vackra vårvädret vaknade de till. Vit körde med uppvisning idag, hon galopperade stolt som lipezanierhästarna från spanska ridskolan. Alla njöt av att vara ute och greja o fixa sen sprang de in allihop utom blå när Lotta ropade o sprang in för att fixa mat.

Efter maten klipptes klor och sen var det natti natti igen. Titta nedan – visst börjar man kunna se att det är en alldeles riktig liten pumi smiley