Äntligen – idag var det dags igen. Har inte sett valparna sedan förra söndagen och nu kan jag lova att det hänt grejer! Notera i filmens övre vänstra kant vid 22 sek att renhållningen står valparna själva för – tänk – både dammsugaren o torka kiss fixar de när de kommer hem till oss valpköpare!

Det var små hundar som kom i möte med mig idag, små busfrön som småsprang, allt mindre lika små flodhästar är de nu.

De äter ju riktig mat nu men när man tittar på denna min kan man undra vad som egentligen bjuds – bläääää

Lotta får trösta det stackars vettskrämda lilla livet. Såklart jag skämtar, hon äter glatt villigt och mycket så det var nog mer en gäsp än något annat.

Cerise på vågen, 1050 g stannade den på, rosa vägde 1175 tror jag vit minns jag inte men hon var inte fullt lika tung som rosa.

Efter att de ätit, poserat, pussats o busat så klippte vi klorna på dom alla sex. Rosa och vit gallskrek, gul likaså – de andra skötte sig exemplariskt och var tysta. Gissar att det ändrat sig till nästa gång det ska göras.

Avslutningsvis en liten bild vit ovan som var sååå trött, och nedan på 5/6 av kullen när jag gick hem för idag.