I dag fyllde valparna 3 veckor, ynka 21 dagar o ändå kan de redan så mycket! Idag var också dagen när svansarna reste sig.

Till exempel har de sedan igår lärt sig att äta annan mat än Ankas mjölk. Igår hade de uppvisning i hur man badar i afidofilus (eller hur det nu stavas) de klämde i sig lite färs med om jag förstått rätt smör och ris – duktiga småfeta valpar – både på ut o insidan!

De äter tills de inte orkar mer sen dryper de – ja inte vit o rosa tik eller gul hane – men resten. Rosa tik är riktigt på gång, hon busar tillbaka ordentligt när man petar lite på henne. Hon “galopperar” o tar fart och är en riktig rymling, hon försvann från den lätta heltäckningsmattan (lätt att gå på när man har vingliga ben) ut genom hallen till kökets hala golv i ett nafs idag!

Här sitter Jennie med gul hane i knäet, när vi åkte hemmåt hade hon valp slajm med vit färg på benet – sött litet minne nu kan vi inte tvätta de jeansen…

Mamma Anka ligger fortfarande bra till med mjölkbar som alltid är öppen. Efter att de tuggat/sugit i sig färsen sköljde de efter med mammas mjölk.

Pussas är gott i alla fall, har en viss förkärlek till att pussa på de små liven, kampade lite med rosa o det höll på att gå illa… jag var nästan på g att börja putta på henne lite o det går ju inte med de vingliga benen – pussas kan inte bli fel!