Rosa, cerise och vit – tre bruttor som är svåra att få stilla tillräckligt lång stund för ett foto.

När vi landade hemma hos Lotta o Sven-Anders denna fredagseftermiddag pep det ute i vardagsrummet. Lotta hojtade men skynda dej nu för fasen Ewa. Jag skyndade mig o ser hur lilla rosa spurtar mot dörröppningen för att välkomna det som låter ute i hallen. Jag väljer att vara klarsynt o förstå att det som lät intresserade henne. Lotta försökte dilla i mig att hon kände igen sin matte – fast jag vill nog gärna tro att de känner igen mig nu brudarna.

Ronny var med och fick för första gången träffa underverken. Han var alldeles mjuk på rösten när vi pratade om de små liven. Man kan bara inte låta bli att smälta lite i hjärtat när man ser dom!

Valparna är nu 19 dagar unga det börjar komma svarta fläckar inne i gommen på dom. Tiden får utvisa om de blir svarta eller fläckiga inne i munnen. Sött är det i alla fall när den gigantiska tungan dyker upp i det lilla ansiktet.

Efter en liten stund (tror i alla fall det var en liten stund?) somnade de allihop i en stor röra. Benen rör sig, en del springer i sömnen, lilla gul smackade o sov med öppna ögon. Andra mjölktrampade, få låg helt stilla så det är nog mycket som rör sig i kropp och huvud på dom små liven.

Gul och vit sover nära ihop, de verkar söka varandra men som i par liksom.

Lilla rosa bruttan har kravlat närmre cerise syster och lagt sig lite ovanpå. De är så söta de är så mysiga o de luktar så gott! Bara att sitta här o lägga upp bilderna gör att man blir alldeles varm i hjärtat.

Avslutningsvis en bild på blå och orange hanvalpar som också gått ihop i ett par i sömnen.